Geleden schade melden

Vervelend dat je schade hebt opgelopen! Wij gaan je helpen om dit goed en snel te herstellen en regelen als dat nodig is het contact met de verzekeraar, tussenpersoon of schadeadviseur.

Heb je al contact gehad met de verzekeraar?

Grote kans dat de verzekeraar je naar een bedrijf stuurt waar zij een contract mee hebben. Dit heet schadesturing. Dit bedrijf is namelijk voor de verzekeraar het goedkoopst, maar niet zelden worden dan niet-originele onderdelen gebruikt en gaat dit ten koste van de kwaliteit. Maar als de schade door een ander is ontstaan (verhaalbaar), dan mag je zelf bepalen wie de reparateur is. Zonder gevolgen voor het eigen risico. Helaas wordt dit door verzekeraars vaak niet vertelt.
Deze vorm van schadesturing gaat ten koste van service en kwaliteit en daar willen wij niet aan meewerken. Daarom zijn wij aangesloten bij JijBepaalt. Het is jouw auto, dus waarom zou iemand anders bepalen wie deze mag repareren en hoe dit moet gebeuren?
Bel 078-6101707 voor meer informatie of een afspraak. Of laat je naam en telefoonnummer achter in het formulier hiernaast, dan bellen wij je z.s.m. terug!

Heb je nog geen contact gehad met de verzekeraar?

Geen probleem, dit doen wij graag voor je. Als de schade door een ander is ontstaan (verhaalbaar), dan mag je zelf bepalen wie de reparateur is. Dit heeft verder geen gevolgen voor het eigen risico. Bel 078-6101707 voor meer informatie of een afspraak. Of laat je naam en telefoonnummer achter in het formulier hiernaast, dan bellen wij je z.s.m. terug!

 

Meld je schade, wij bellen je terug!

Invalid Email
Invalid Number