Spuitwerk

Autoschade Goudswaard maakt van jouw auto een rijdend kunstwerk. We zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende vormen van spuitwerk. Niets is te gek. We kunnen je auto laten opvallen, of juist subtiel laten onderscheiden van de rest.

Standaard spuitwerk auto

Het spuiten van autolak valt onder standaard spuitwerk. We werken de lakschade compleet weg, zonder kleurverschil. Niemand zal zien dat er in het verleden schade is geweest is aan je auto.

Special paint

Wil je je voertuig uniek maken? Met special paint maak je van een 13-in-een-dozijn auto zo een uniek exemplaar. De afbeeldingen worden aangebracht met een speciale airbrush zodat ieder lijntje heel nauwkeurig gezet kan worden.

Flakes

Flakes-spuitwerk wordt vaak gebruikt voor onderdelen van scooters. Flakes is een glitter die in oneindig veel kleuren aangebracht kan worden. Deze vorm van spuitwerk is op vrijwel alles aan te brengen. Auto’s, scooters, meubels of installaties.

Extreme colours

Autoschade Goudswaard brengt ook extreme colours aan. Kleuren die opvallen doordat ze van kleur veranderen. Ook dit spuitwerk kan op vrijwel alles aangebracht worden.

Milieuvriendelijke basis

Al ons spuitwerk gebeurt op milieuvriendelijke basis in professionele spuitcabines. We spuiten iedere kleur die je maar wilt. Vraag naar onze mogelijkheden en je zult je verbazen over de meer dan uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Niet alleen auto’s

Niet alleen auto’s en bedrijfswagens zijn bij ons in goede handen. ‘Kan niet’, daar doen we niet aan. Daarom spuiten we ook geregeld de volgende producten in opdracht:

  • etalagepoppen
  • keukens
  • radiatoren
  • deuren
  • machineonderdelen
  • urnen

Ga naar de pagina Industrieel spuiten voor meer informatie hierover.

 

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je z.s.m. terug!

Invalid Email
Invalid Number